Te huur
Winkelmandje
Uw bestellijst is leeg.
Over Interrent
INTERRENT machineverhuur is voor de ondernemingen de deeltijdse magazijnier die enkel per prestatie betaald wordt. Uw onderneming dient niet te investeren in verschillende soorten machines.

INTERRENT machineverhuur diversifieert in haar machinepark: van bobcat over laser naar compressor tot boomzaag kortom alle machines die u wenst te huren. De ene dag heeft U bijvoorbeeld een hoogwerker van 17 meter nodig, de volgende dag een schaarlift van 10 meter.

U dient niet in te staan voor het onderhoud of keuring van de gehuurde materialen. U dient geen techniekers met verschillende specialisaties aan te nemen. U bespaart op personeel. Het is onmogelijk een technieker te vinden die alle specialisaties perfect kan.

Dus u heeft geen onrendabele uren of hinder van plots ziekteverzuim. Door het grote gewicht of door de uitzonderlijke omvang van sommige machines dient u ook nog voor een vrachtwagen, aanhangwagen of voor een chauffeur met het nodige rijbewijs te zorgen. Niet u, maar ook INTERRENT machineverhuur zorgt hiervoor. Wanneer een machine defect is, dan kan deze in de kortst mogelijke tijd door INTERRENT machineverhuur vervangen worden. Er zijn alzo geen wachttijden op herstellingen meer. U kan de investering voor de aankoop van machines voor andere doeleinden gebruiken. Alleen al van de te betalen intresten en de onderhoudskosten kan U reeds verschillende malen huren; om nog te zwijgen over de jaarlijkse waardevermindering en over de onderhouds- en keuringskosten van uw machines.

Door te huren kan u een perfecte kostprijsberekening van de werf maken. Machines van uw firma zelf gaan van voertuig naar voertuig, zonder nagekeken te worden, en vallen achteraf in panne, met de nodige kosten vandien, om dan hoedanook toch nog een machine te moeten bijhuren. Bij de ondernemer wordt door tijdgebrek zelden of nooit aan onderhoud van de machines gedacht. U bespaart zich een magazijnier om alle materialen naar de werf toe te wijzen.

Bij elke machine wordt er bij INTERRENT een korte opleiding gegeven en een schriftelijke handleiding meegeleverd, aangezien veiligheid op de eerste plaats komt. INTERRENT berekent haar verhuurprijzen op een zodanige manier dat, indien het toestel zes maanden per jaar effectief gebruikt wordt, het voor u niet de moeite loont om er een aan te kopen. Hiertoe dient u ook rekening te houden met de verlofperiodes van uw personeel, want dan worden de machines uiteraard niet gebruikt!
Over Interrent

Werkdagen: van 8u00 tot 12U00 - 12u30 tot 17u00    |     Zaterdag: van 8u00 tot 12U00    |     Zon- en feestdagen: gesloten