Te huur
Winkelmandje
Uw bestellijst is leeg.
WAAROM HUREN BIJ INTERRENT?

1. Huren is de meest voordelige oplossing


Waarom zou u investeren in materiaal wat u sporadisch gebruikt? Maak zelf de berekening van het aantal uur dat u een toestel gebruikt en u zal merken dat u beter af bent met hetzelfde materiaal te huren.

2. Huren minimaliseert de risico’s op defecten


Voor u de toestellen komt halen of dat wij ze brengen, worden ze telkens gecontroleerd en goedgekeurd door onze ervaren techniekers. Ieder artikel is voorzien van een onderhoudsfiche. Op deze manier weet u dat de machine in goede staat verkeert.

3. U haalt het meeste voordeel uit uw weekend


Materiaal wordt vrijdag afgehaald en maandag teruggebracht met een maximum huurtijd van 72 uur: u betaalt slechts 2 dagen huur.

Materiaal wordt zaterdag afgehaald en maandag teruggebracht met een maximum huurtijd van 48 uur: u betaalt u slechts 1,5 dag huur.

4. Langetermijnhuur gebeurt op maat van uw behoefte


Heeft u grote projecten op het programma staan waarbij u langer van onze diensten gebruik wil maken? Contacteer ons en wij stemmen onze tarieven af op uw specifieke huurbehoefte.

5. U geniet van een waterdichte garantie


Indien het toestel, ondanks onze goede zorgen, niet naar behoren functioneert krijgt u meteen een ander. Een 24/24 uur depannagedienst staat steeds ter uwer beschikking. Hiervoor belt u gewoon naar één van onze filialen en wordt u een mobiel nummer van de technieker van dienst meegedeeld.

6. Interrent zet alles voor u klaar


Interrent is op meerdere manieren bereikbaar. Geef ons tijdig uw bestelling door en wij zorgen ervoor dat u alles snel kan oppikken. U kunt uw bestellingen ook nog steeds blijven faxen.

7. Interrent verzekert u voor het onverwachte


Onze machines zijn zeer robuust en bestand tegen een stootje, maar een ongeluk schuilt vaak in een klein hoekje. Een aanrijding tijdens het vervoer, schade tijdens laden en lossen, schade door onopzettelijk verkeerd gebruik... Het kan iedereen overkomen. Om u hiervoor in te dekken rekenen we automatisch een machinebreukver-zekering aan.

Wenst u dit echter niet, dan brengen wij dit in mindering maar valt mogelijke tegenslag onder uw verantwoordelijkheid. De vrijstelling van de schade wordt vermeld op de verhuurbon en verschilt naar gelang het artikel. Schade aan derden door gebruik van de toestellen, diefstal en kwaad opzet is niet verzekerd en blijft ten laste van de klant. Heeft u nog meer vragen over de verzekering, aarzel dan niet om ons te contacteren.

8. Interrent helpt u bij het gebruik


Bij iedere machine wordt er een gebruiksaanwijzing met de verplichte veiligheidsvoorschriften afgeleverd. Gelieve deze zo goed mogelijk in acht te nemen. Bij machines met specifieke gebruiksvoorschriften voorzien wij een korte opleiding in ons magazijn.

9. Interrent levert waar het moet


Wij leveren het gehuurde materiaal indien gewenst af op de werf. Mits een kleine vergoeding bent u verlost van verloren werkuren, dure transportmiddelen, schade door een ongeval onderweg, ... Wilt u het zelf komen afhalen? In deze catalogus staat bij ieder artikel een icoon om aan te geven hoe u het transport kunt verzorgen.WAAROM HUREN BIJ INTERRENT?

WAAROM HUREN BIJ INTERRENT?
Werkdagen: van 8u00 tot 12U00 - 12u30 tot 17u00    |     Zaterdag: van 8u00 tot 12U00    |     Zon- en feestdagen: gesloten